Plastikguiden

Vill du slippa plastikoperationen?

Gillar du inte heller plastikoperationer? De är både komplicerade och dyra, och egentligen onödiga när man kan uppnå samma effekt utan att behöva sövas ner och opereras. Tiden efter operationen är också lång och smärtsam. Det kostar en hel del, då man inte kan jobba just veckorna efter operationen. Nej, då är det bättre att göra en skönhetsbehandling utan operation och använda andra metoder i stället. Här går vi igenom vilka andra sätt som man kan få slätare hy och hur man kan se yngre ut.

Det finns några olika metoder som man kan använda sig av, beroende på vad det är som man vill uppnå. Är det till exempel fylligare läppar, eller färre rynkor som man önskar sig? Eller vill man få bort några kilo från magen, rumpan, låren eller vaderna? Vill man överhuvudtaget och allmänt sett se yngre ut än de år som man har uppnått? Så här kan man göra.

Coolsculpting

Med en coolsculpting kan man frysa bort fett som man inte vill ha. Har man några kilo för mycket fett kring magen, kan man genomgå en Coolsculpting genom att man lägger ett munstycke över det område som man vill avlägsna fettet. Sedan kyler man ner området och fettet blir kristallierat och dör. Detta upprepas tills man ser effekterna av dem. Ser man samtidigt att träna på ett ändamålsenligt sätt och håller en bra diet, då kommer man ännu snabbare att se effekterna av behandlingen.

V Soft Lift

V Soft Lift är en behandlingsform framför allt för ansiktet. Man lägger naturegna trådar med mini-hullingar och så lägger man trådarna över ansiktet i ett avancerat mönster så att man formar ansiktet, stramat år huden, tar bort rynkor i ansiktet såsom man önskar det. Metoden kommer från Sydkorea, där man i många år har format ansiktsformen på önskat sätt. Här i Väst har man använt metoden till att trolla bort oönskade rynkor i pannan, släta ut huden.

Botox

Botox fungerar lite som V Soft Lift, men istället för trådar använder man ett slags nervgift i mycket små mängder. Det injicerar man i huden där man vill åstadkomma en slätare hy. När man injicerar botox, så svarar inte muskeln på samma sätt som förut, där rynkan har uppstått. Huden blir slät och fin och rynkan är borta.

Filler

Filler är gjort av samma material som redan finns i huden; Hyaluronsyra som man injicerar i läpparna, i pannan under huden, under ögonen eller på kindbenen så att man skapar höga kindben som är så attraktivt och som ger ett ungt utseende.

1 Jan 2020