Plastikguiden

Fillers i Västerås – för din skönhets skull

Är det något med ditt utseende som du inte är helt nöjd med? Det går att göra något åt detta. Med fillers i Västerås kan du få det utseende du strävar efter.

Det är nog många som tror att estetisk medicin är något från det moderna samhället och som uppkommit ur den tekniska utvecklingen på 1900-talet. Sanningen är dock att plastikkirurgi funnits mycket länge. Redan under antiken i Indien gjordes rekonstruktioner av näsor, då det var ett vanlig straff att få näsan avhuggen.

Plastikkirurgi kommer dessutom från det grekiska ordet plastikos som betyder att skapa eller forma. Det har alltså inget med materialet plast att göra, utan har en mycket längre historia. Plastikkirurgi blev sedan vanligt under andra världskriget och på 1960-talet började samma teknik användas inom estetisk medicin.

Bli nöjd med dig själv med hjälp av fillers

Den tekniska utvecklingen har gjort att det finns många metoder för att åstadkomma det utseende som den moderna människan själv vill ha. En sådan teknik är att skaffa fillers. Det innebär att medicinskt utbildad personal injicerar in en substans under din hud för att antingen släta ut, fylla ut eller korrigerar delar av kroppen.

Med fillers i Västerås finns det flera olika användningsområden. Det handlar inte bara om att exempelvis få bort rynkor. Med fillers kan du få läppförstoring, volym och konturering av käklinje, kinder och haka. Det finns också möjlighet för näskorrigering. Beroende på vad du är ute efter finns det en behandling som kommer att ge dig ett önskat resultat.

30 Aug 2022