Plastikguiden

Strama upp huden utan kirurgi

Många vill föryngra sitt utseende, men är rädda för att lägga sig under kniven. Det finns metoder idag där man slipper utsätta sig för kirurgiska ingrepp, men ändå får ett föryngrat utseende.

Alla operationer är riskfyllda. Många som vill ha hjälp med att föryngra utseendet är därför glada om de slipper lägga sig på operationsbordet och utsätta sig för kirurgi. Idag finns det en mängd olika valmöjligheter för den som vill slippa kniven. Ansiktslyft med tråd är en av dessa. Vid en sådan typ av behandling får man en uppstramning av huden utan att behöva någon typ av kirurgi. Det är ju faktiskt det som de flesta är ute efter, att strama upp och tajta till huden på ställen där åldern har tagit ut sin rätt.

En säker och effektiv metod

Att göra ett ansiktslyft med tråd är en helt säkert metod eftersom det inte innefattar någon typ av kirurgi. Den är också väldigt effektiv och ger tydliga resultat. Det är en relativt smärtfri metod för att föryngra huden och man kan återgå till sin vardag snabbt efter utförd behandling. Denna behandlingen utförs alltid av certifierade läkare och de områden som behandlas mest med denna typ av metod är hals, kinder och käklinjen. Vill man göra en behandling för att man vill få en yngre look som inte innefattar kirurgi eller knivar ska man absolut testa på en sådan här variant med hjälp av trådar. Ansiktslyft med tråd har blivit väldigt populärt och sprider sig både till små och stora städer.

27 Nov 2020