Plastikguiden

Snabbt sätt att se yngre ut

Det finns många olika sätt att förändra sitt utseende om tidens tand börjar visa sig. Men finns det ett lättare och mindre ingrepp för att kunna få ett yngre utseende? Här kommer några tips.

Om man vill få ett yngre utseende så finns det många olika sätt att göra det på. Det vanligaste är väl att man börjar med att färga håret och skaffa en piffigare frisyr. Det går även att göra en hel del med smink och krämer. Men när det börjar bli lite för stora rynkor eller häng så krävs det lite mer för att göra en synlig förändring.

Stort eller litet ingrepp

Med jämna mellanrum kommer det program på tv där man får följa människor som gjort mycket stora ingrepp av skönhetsskäl. Det kan vara förändringar i kroppen, som fettsugning eller bröstoperationer. Men det är också ofta operationer som förändrar ansiktet på något sätt. Kanske är det något som man vill ska bli mindre eller något annat som man vill ska bli större. Inom området finns det därför också ett antal olika möjligheter som man kan ta till för att få det önskade resultatet.

Vill man ha en stor förändring, eller en förändring som rör näsan, så krävs det oftast en större operation. Det går till precis som vid andra operationer och innebär att man sövs. Men det finns även flera olika sätt att kunna skapa förändring i ansiktet utan operation, eller med mindre ingrepp. Kanske med ett trådlyft i Göteborg eller något liknande ingrepp.

19 Jan 2021