Plastikguiden

Så får du en snyggare rumpa!

Om du som är smal, eller har en mera rund kroppsform och önskar dig en rumpa som står ut och lockar till sig blickar, men inte har den rumpa som du önskar dig, kan du enkelt göra en operation som ger dig precis den slags rumpa som du önskar att du hade. 

Många är de som önskar sig en rumpa, lika välsvarvad som Jennifer Lopez eller Kim Kardashian. De har en rumpa som är attraktiv och många tycker att den är läcker. Om man känner att man vill se mer attraktiv ut när det kommer till sin bakdel, är det bättre att göra något åt det än att vara missnöjd. Med en bättre rumpa kommer du att bli mer nöjd med dig själv och får ett bättre självförtroende. Och med ett bättre självförtroende kommer man långt. Det gör att du vågar ta för dig mer, både privat och i yrket, i förhållande till andra och kanske för din partner? Varför inte prova att göra något åt det? Det finns i huvudsak två olika metoder för att få en väl svarvad rumpa. Och vi går igenom dem här.

Konturering 

Denna metod är utmärkt om det är så att du har en del fett som du gärna vill bli av med, samtidigt som du önskar mer volym och mer av det på rätt ställe i din rumpa. Det innebär enkelt uttryckt att man tar fett från ett oönskat ställe på din kropp och injicerar den på önskat ställe i stället. Man ”tar från de rika och ger till de fattiga” ställen i kroppen, för att uttrycka det enkelt. Det är detta som menas med rump-konturering; vi formar om din kropp och rättar till det som inte är såg snyggt och lägger överflödet där du önskar ha det. Denna metod är bra om man efter år av träning, inte blir av med överflödigt fett och där träningen bara gör att man blir smal på vissa ställen i kroppen. Då kan denna konturerna vara lösningen på oönskad kroppsform och bli nöjd med den egna kroppen igen.

Rumpimplantat

Ett rumpimplantat är svaret för den som är väldigt smal och som har en mycket platt och liten rumpa. Till skillnad från rumkontureringen, där man kan ta från de rika och ge till de fattiga, finns här ingen rikedom att ta av och flytta det till den fattiga delen, då det saknas helt och hållet. I så fall inför man ett implantat i rumpan och formar implantatet till önskad form så att rumpan i slutändan ser precis ut som du önskar dig.

26 Apr 2018