Plastikguiden

Korrigering av detaljer

Det är de där små sakerna som kan göra en stor skillnad. I ansiktet kan det röra sig om millimetrar som skiljer mellan att man trivs med sitt utseende och att man vantrivs med sin spegelbild.

Hur vi ser ut är inte bara ytlig fakta utan det sänder även signaler till andra om vårt mående och hur vi känner. Utseendet är så pass viktigt att man sällan drar sig för att säga till någon att den ser bra ut. Men tyvärr drar sig inte heller de man känner för att säga om något inte ser så bra ut. Att få höra att man ser sur, sliten eller trött ut är inte kul om man egentligen inte alls känner de känslorna. Det kan också vara att man själv hängt upp sig på en detalj i utseendet som man inte kan släppa. Det kan till och med vara så pass irriterande att man inte kan leva ett fullgott liv.

Skaffa bättre livskvalitet

Om man känner att man hindras av något i sitt utseende när man vill göra något så är det dags att göra något åt det. Det kan vara att man inte vill söka ett nytt jobb för att man tycker man ser gammal ut. Eller att man inte vill använda läppstift för att man har för djupa rynkor runt munnen. Fillers hjälper till att korrigera de detaljer som man inte är nöjd med och därmed skaffar man sig också en bättre livskvalitet. För livet ska ju levas!

23 Nov 2020