Plastikguiden

Få ett lyft utan operation!

Tänk att man kan få olika behandlingar numera utan att behöva lägga in sig för en operation. En operation är en lång process, man måste planera in den, ta ledigt från jobbet, se till att vara ledig efter operationen och helst inte visa sig bland folk efter en operation, när hela huvudet är invirat i bandage och det syns var man har gjort. Helst vill man ju bara gå undan, finnas på en plats där ingen kan se en. Ännu mindre att människor ska känna igen en och veta vad man har gjort.

Bra med en enkel behandling

Då är det bättre med en behandling som inte innebär att jag måste ta ledigt, lägga in mig, som på sjukhus, ha en lång konvalescenstid, och hålla mig undan folk medan ansiktet läker. Och även efter en operation, vet man ju inte om den har lyckats, om ansiktet har blivit just så där som man har förväntat sig, efter att ha betalat 50.000 kronor på en dyr operation. Tänk om inte näsan alls blir så där som man har föreställt sig? Eller om ögonen bara ser svullna ut? Och läpparna ser ut som en anknäbb? Då är det bra att veta att det faktiskt finns alternativ till operationer.

I medelålderna kommer rynkorna

Det är ju mycket som händer i ens liv, framför allt om man har levt ett tag. Det är väl någon gång under medelåldern som rynkorna börjar komma, eller hur? Under ögonen får man små, små rynkor av allt roligt man har skrattat åt. Runt munnen syns det alla gånger som man har plutat med läpparna, dragit på smilbanden och uppe mellan ögonen syns det alla gånger man har varit arg, eller orolig. Det har blivit en markant rynka – vad ska man göra? Att lägga sig på ett operationsbord är ingen rolig tanke. Dyrt är det också. Då är det bra att veta att man numera inte behöver en kirurg för att åtgärda de där rynkorna. Det finns faktiskt andra metoder.

Man kan få Stay Young med ny behandling

En metod som har blivit väldigt populär i USA, är en metod som heter Stay Young, vilket innebär att man inte tar till kniven när man vill ha ett ungt ansikte. I stället stimulerar man muskulaturen och blodkärlen som ligger precis under huden. Man ger huden små pulser med en mikroström, som gör att blodcirkulationen och musklerna kommer i gång och jobbar. Man stimulerar collagenet – hudens eget byggnadsmaterial som gör att man annars kan se grådaskigt gammal ut. Med mikroströmmen blossar ansiktet upp, får en rosaskimrande hy, förnyas collagen och muskulaturen och blodet strömmar till ansiktet, vilket vitaliserar hela ansiktet.

Man kan göra samma sak var som helst på kroppen där man känner att man har behov av att stimulera muskler och hud, på magen, armarna, benen, rumpan, ja i stort sett var som helst. Bra, eller hur?

30 Jan 2018