Plastikguiden

Bra att veta om du funderar på att skaffa fillers i Malmö:

Vad är fillers? Vad behöver man tänka på och vad ska man undvika om man vill skaffa fillers i Malmö? Skönhets eller fulhetsbehandling? Var noga med ditt val av klinik.

Vill man släta ut linjer eller fylla ut läppar så är fillers ett bra alternativ. Man kan till och med använda det till att behandla ärr. Fillers består av hyaluronsyra som injiceras på platser som behöver lite mer fyllighet och volym. Hyaluronsyran finns naturligt i kroppen och när man tillför mer så binds den samman med den gamla. Man behöver därför upprepa proceduren ett antal gånger för att det ska ge effekt och även för att det ska hålla.

Att tänka på

Gå till en klinik där behandlaren är en legitimerad sjuksköterska eller läkare. Se också till att produkterna är tillfälliga och kan brytas ner av kroppen. Det finns dåliga kopior som man ska akta sig för. Letar du efter billigare fillers så kan du råka ut för dem. De är ofta importerade från Asien. Förutom att de inte ger önskad effekt kan de ge oönskade biverkningar. Även om originalen är dyrare är det ändå värt att välja en beprövad produkt. Att köpa en billigare variant kan allra troligast resultera i att kasta pengarna i sjön eller än värre. Skaffa inte fillers om du har en infektion i kroppen, boka då hellre om din tid. Du ska inte heller ha en utbruten herpesinfektion i kroppen eller på området som ska behandlas. Samma gäller finnar. Du får heller inte vara gravid eller amma. Efter en fillerbehandling kommer du antagligen svullna och du kan få lätta blåmärken. Kanske är det en bra idé att ta ledigt från jobbet och dyka upp med ditt nya vackra ansikte fräscht och utvilat.

Gör efterforskningar

Om du är sugen på att föryngra ditt utseende eller helt enkelt vill forma ditt ansikte lite så är fillers det alternativ som ser mest naturligt ut. Men du bör hitta en bra klinik. Söker du efter en klinik för att göra fillers i Malmö, se då till att göra noggranna efterforskningar. Som nämnts ovan, se till att den du går till en auktoriserad sjuksköterska eller läkare och inte endast hudterapeut. Det är aldrig värt att gambla med din kropp, speciellt inte för en skönhetsbehandling. Vill du verkligen riskera ditt ansikte och ditt utseende för att spara lite pengar? En fulhetsbehandling är inte värd några pengar i världen.

15 Feb 2020